8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü "Flört Şiddeti" Etkinliği 

İstanbul Kültür Üniversitesi Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi (İKÜ-KAD), Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü ve Gösteri Sanatları Kulübü 7 Mart 2019 Perşembe 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Flört Şiddeti” etkinliğini gerçekleştirdi.

Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda düzenlenen program, Gösteri Sanatları Kulübü üyelerinden oluşan, Dr. Öğr. Üyesi Gülnur Işıklar ve Didem Özcebe’nin yönettiği koronun “Kadın Güfteciler ve Besteciler Dinletisi” ile başladı. Psikolog Ezgi Zeynep Karagöz’ün, özellikle 18-24 yaş arası gençlerde sıkça görülen “Flört Şiddeti”ne ilişkin önemli bilgiler vermesi ile devam etti. Gençlerin “Flört Şiddeti” konusunda henüz bilinçlenmeye başladığını belirten Karagöz; sevgi kavramını, ikili ilişkilerde güven, saygı ve kabulün önemini açıkladı ve şiddetin yalnızca fiziksel olmadığının altını önemle çizdi.

Etkinlik, Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birim Başkanı Prof. Dr. Işıl Zeybek’in, Psikolog Ezgi Zeynep Karagöz ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü ile Gösteri Sanatları Kulübü danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gülnur Işıklar’a çiçek ve anı tabağı takdim etmesiyle sona erdi.
 

 

"Flört Şiddeti" Etkinliği

 

 

"Flört Şiddeti" Etkinliği

 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 03/07/2019 - 17:16