Genç KAGİDER “Üniversite Günleri” Kapsamında İKÜ’de

İstanbul Kültür Üniversitesi Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi (İKÜ-KAD), 19 Kasım Pazartesi günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda “Genç KAGİDER Üniversite Günleri-Girişimci Rol Modeller Paneli”ni düzenledi.

Moderatör Servisimin Cömert’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, gençlerde farkındalık yaratmak amacı ile Ayşe Işıl, Aslı Semerci ve Berrin Kuleli’nin açıklamalarıyla devam etti. Kadın girişimciliğini desteklemenin ve geliştirmenin yanı sıra, kadının sosyal ve ekonomik hayattaki konumunu güçlendirmenin öneminden bahseden girişimciler, profesyonel yaşamda kazandıkları deneyimlerin önemini vurgulayarak, asla pes etmemeleri gerektiğinin altını çizdiler.

Etkinlik, öğrencilerin soruları ve İKÜ-KAD Birim Başkanı Prof. Dr. Işıl Zeybek tarafından anı tabağı takdimiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 11/20/2018 - 14:55