İKÜ-KAD ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü, Klinik Psikolog Ersin Bayramkaya ile “Mutluluk” Üzerine Konuşu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, çeşitli etkinlikler düzenleyen İstanbul Kültür Üniversitesi Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi (İKÜ-KAD) ile Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü, 6 Mart 2019 Çarşamba günü saat 11.00’de Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda “İnsan Gerçekte Nasıl Mutlu Olur?” etkinliğinde Klinik Psikolog Ersin Bayramkaya’yı ağırladı. Etkinlik kapsamında, “mutluluk” kavramının ne ifade ettiğini, mutluluğun/mutsuzluğun nedenlerini, hangi durumlarda kişinin kendini mutlu hissettiğini, kişinin sosyal yaşamda aile, arkadaş ve iş çevrelerinde mutluluğu etkileyen faktörleri açıklayan Klinik Psikolog Ersin Bayramkaya, konuları terapilerinden verdiği örneklerle açıkladı. Etkinlik öğrencilerden gelen sorularla son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 03/07/2019 - 16:17