İKÜKAD Tarafından Gerçekleştirilen “Yeni Nesil Girişimcilik” Etkinliğiyle Öğrencilerde Farklı Bir Bakış Açısı Yaratıldı

İstanbul Kültür Üniversitesi Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi (İKÜKAD), 4 Kasım 2019 Pazartesi günü, 3Gen Teknoloji Kurucu Ortağı Engin Özgen ile NTV Sunucusu, Öğretim Görevlisi Sami Altınkaya’yı ağırladı.

Etkinlikte, teknoloji ile birlikte sürekli gelişen iş yaşamı çerçevesinde günümüzde önem kazanan “yeni girişimcilik” kavramı tartışıldı. Konuklarımızın tecrübelerini aktardıkları etkinlikte; kişisel gelişimin önemi, alternatifsel düşüncenin faydaları, geleceğin teknolojileri, deneyimlemenin yararları ve en az bir alanda uzmanlığın önemi üzerine öğrenciler bilgilendirildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/04/2019 - 15:34