“Zihin Nasıl Çalışır?” E-Söyleşisi

İstanbul Kültür Üniversitesi Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi (İKÜ-KAD) ile Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü iş birliğinde, 26 Nisan 2020 Pazartesi günü 15.00 -17.00 saatleri arasında “Zihin Nasıl Çalışır?” başlıklı bir e-söyleşi düzenlendi. Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak katılan Halkla İlişkiler ve Kişisel Gelişim Uzmanı Nursen Aktoprak, İKÜ İletişim Sanatları Bölümü öğrencileriyle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. 

İnsan zihninin yapısı, zihinsel şemalar, zihinde yaratıcı düşüncelere yer açılması konu başlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Aktoprak, öğrencilerimize COVID-19 pandemisi günlerinde olumlama ve anda kalma yöntemleriyle ilgili uygulama teknikleri konusunda bilgiler aktardı.

COVID-19 virüsü nedeniyle yaşam şartları değişen gençlerin, bu süreçte daha sağlıklı düşünmeleri ve korku boyutunda kalmamaları konularına dikkat çekilen söyleşi, İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerinin sorularının yanıtlamasıyla son buldu. 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 04/30/2020 - 14:37